INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI AFLA DE CELE MAI TARI PROMOTII:

 
 
 
 

Frizerie & Cosmetica Canina/Felina

Cabinetul nostru va ofera servicii de cosmetica si frizerie canina si felina care constau in toaletari (taiere unghii,curatat urechi, vidare glande perianale), tuns, spalat, periat si parfumat.
Taierea unghiilor trebuie efectuata periodic si este necesara deoarece poate cauza probleme in deplasarea animalului, leziuni locale (infectii, smulgere, incarnare, exfoliere)
Toaletarea urechilor este de asemenea o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si idepartarea parului in exces.
Vidarea glandelor perianale trebuie efectuata periodic in functie de alimentatia, regimul de viata si varsta animalului; neefectuarea acestei manopere  poate duce la infectia, abces si fistula glandelor perianale.
Tunsul este un procedeu de infrumusetare care necesita multa rabdare, pricepere si dragoste fata de animale . El poate fi efectuat in scop de infumusetare sau in scop medical.
Periajul este o manopera laborioasa, delicata si poate schimba radical aspectul animalului. Pentru cateii cu parul lung este o operatiune necesara si obligatorie periodic. Pentru ca aceasta procedura sa fie cat mai placuta pentru animal se folosesc perii si solutii profesionale cu efect de descalcire si parfumare.
 
 
 
Director Web