INSCRIE-TE LA NEWSLETTER SI AFLA DE CELE MAI TARI PROMOTII:

 
 
 
 

Pensiune animale

Cabinetul veterinar “One Vet” ofera servicii de pensiune pentru animalele de companie .Pensiunea se afla in imediata apropiere a orasului, foarte aproape de cabinet si este compusa din 6 camere spatioase si o curte interioara.
Fiecare animal cazat beneficiaza de o camera spatioasa, prevazuta cu sistem de incalzire, canapea, covor, jucarii si li se asigura  3 plimbari pe zi timp de aproximativ o ora ( dimineata, la pranz si seara), iar pentru cele obisnuite sa stea in aer liber se poate opta pentru cazarea in curtea interioara.
Animalele cazate sunt ingrijite si supravegheate de personal medical veterinar. In caz de nevoie, medicul veterinar de serviciu poate oferi asistenta medicala (consultatii, tratamente).
Pe perioada cazarii,animalele aflate sub tratament isi pot primi medicatia sau hrana dietetica recomandata.Medicamentele pot fi procurate si din farmacia cabinetului nostru veterinar, iar hrana din Pet Shop-ul acestuia.
La sfarsitul perioadei de cazare,animalele pot beneficia de servicii de  cosmetica si frizerie dar si de servicii medical veterinare ( vaccinari, deparazitari, consultanta).
Va asteptam cu drag!
 
 
 
Director Web